lunes, 10 de octubre de 2011

GRAN DOMINI MAGREBÍ EN LA 23ª CURSA DE FONS A SANT MUÇ

Espectacular domini magrebí en la 23a edició de la Cursa de Fons a Sant Muç en categoria masculina. Els 5 primers atletes classificats han estat d’aquesta nacionalitat, aconseguint la victòria el jove corredor de la A.A de Catalunya Ilias Fifa, amb un temps de 31’41”. En categoria femenina la victòria ha estat novament per l’atleta Lídia Rodríguez del club Atletismo Santutxu, aquesta és la tercera edició consecutiva que aconsegueix el triomf. A més a més aquest any ha realitzat el rècord de la prova en categoria femenina amb un magnífic temps de 35’37”.
El primer atleta local en categoria masculina ha estat en Marc Domènech de la U.A.Rubí arribant en la 10a posició amb un excel·lent temps de 35’08” i en categoria femenina ha estat la Lea Morgenthaler també de la U.A.Rubí. La veterana atleta de la UAR Concha Gil va ser primera a la seva categoria.
Aquest any les condicions meteorològiques ens han acompanyat, fent un dia sensacional per la pràctica de l’atletisme, sol i calor relativa per les dates que ens trobem. La participació ha estat de 712 atletes arribats, mantenint la mateixa línia de les edicions anteriors.
L’organització va estar esplèndida malgrat la gran quantitat de corredors que van utilitzar el guarda-roba i que va originar una cua important per aprofitar les instal·lacions cedides per DUET SPORT. Un fet destacable d’aquesta edició es la gran participació d’atletes locals, un total de 194 dels 770 inscrits, demostrant el gran arrel de la cursa entre els rubinencs.
El recorregut de la cursa va ser el mateix de sempre, ja que està homologat i al finalitzar els atletes van poder gaudir de un servei de massatges a càrrec de la empresa rubinenca Sthetic Segle XXI. A l'arribada els participants tenien l'opció de fer-se un estudi de la seva petjada pronació-supinació-neutre a càrrec de l'empresa Resetsport.
Finalment es va realitzar un sorteig de diferents productes del nostres col·laboradors, 5 pernils del Mercat de Rubí i com a cloenda el Viatge a Mallorca de Halcón Viatges.
A l’entrega de trofeus va assistir el Regidor d’esport de l’Ajuntament de Rubí Josep Castro i el President de la UAR Antoni Bernal.
Com sempre, volem agrair la col·laboració dels socis voluntaris i de les Associacions de Veïns de Rubí per la tasca desenvolupada. Fins l’any vinent!!!